O mnie

Anna Cichoń

  • Absolwentka studiów na kierunku Dietetyka wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu.
  • Absolwentka studiów na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka wydziału Nauk o Żywności na Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
  • Absolwentka studiów  podyplomowych z zakresu Dietetyki i planowania żywienia wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu na Akademii Rolniczej w Poznaniu.
  • Absolwentka studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania jakością w przemyśle spożywczym na Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
  • Ambasadorka w licznych placówkach szkolnych realizujących program promujący zdrowie.
  • Juror w licznych konkursach szkolnych z zakresu promowania zdrowia.
  • Specjalista w zakresie wdrażania i funkcjonowania systemów i standardów warunkujących zapewnienie jakości produktów spożywczych (BRC, IFS, HACCP, ISO, FSSC, GMP, GHP).
  • Audytor systemów zapewniających bezpieczeństwo żywności.
  • Autor prezentacji i wykładów z zakresu racjonalnego żywienia.
  • Uczestnik licznych szkoleń i konferencji z zakresu żywienia, prawa żywnościowego,  bezpieczeństwa żywności oraz  technologii produkcji żywności.
  • Wieloletnie doświadczenie związane z produkcją żywności.
  • Wieloletnie doświadczenie związane z prowadzeniem poradni dietetycznej.