Anna Cichoń
-
Absolwentka studiów na kierunku Dietetyka wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu.
-
Absolwentka studiów na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka wydziału Nauk o Żywności na Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
-
Absolwentka studiów podyplomowych z zakresu Dietetyki i planowania żywienia wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu na Akademii Rolniczej w Poznaniu.
-
Absolwentka studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania jakością w przemyśle spożywczym na Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
-
Ambasadorka w licznych placówkach szkolnych realizujących program promujący zdrowie.
-
Juror w licznych konkursach szkolnych z zakresu promowania zdrowia.
-
Specjalista w zakresie wdrażania i funkcjonowania systemów i standardów warunkujących zapewnienie jakości produktów spożywczych (BRC, IFS, HACCP, ISO, FSSC, GMP, GHP).
-
Audytor systemów zapewniających bezpieczeństwo żywności.
-
Autor prezentacji i wykładów z zakresu racjonalnego żywienia.
-
Uczestnik licznych szkoleń i konferencji z zakresu żywienia, prawa żywnościowego, bezpieczeństwa żywności oraz technologii produkcji żywności.
-
Wieloletnie doświadczenie związane z produkcją żywności.
-
Wieloletnie doświadczenie związane z prowadzeniem poradni dietetycznej.